dustsolutionsmetaalindustrie
INDUSTRIE

Dustcontrol introduceert de nieuwe generatie STORM Stofzuigers voor Bouw- en Industrie

Dustcontrol  heeft begin december haar nieuwe lijn STORM Stofzuigers geïntroduceerd. Deze Dustcontrol stofzuigers zijn nog compacter, krachtiger en efficiënter dan alle voorgaande modellen.Tevens heeft men het uiterlijk ververst door gebruik te maken van oranje accenten. Alle Dustcontrol stofzuigers zijn standaard voorzien van een HEPA-13 filter met een afscheidingsgraad van maar liefst 99,995%. Tevens zijn ze standaard voorzien van een cycloon en de bij de professional welbekende reverse pulse filterreinigings techniek. De nieuwe STORM lijn van Dustcontrol is de oplossing voor al uw stofproblemen of het nou om bouw of industrie gaat.

Wij als Dust Solutions zijn erg trots op deze nieuwe lijn en helpen u graag verder op zoek naar de juiste Dustcontrol stofzuiger voor uw toepassing. Onze grote verscheidenheid aan producten kan op veel verschillende manieren worden toegepast. Niets voor niets blijft ons motto `Gezonde lucht op elke werkplek`

 

Specialist in dynamische stofafzuiging

Dust Solutions is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de exclusieve import en distributie voor Dustcontrol, Plymoth en Sulp voor de Benelux. De afzuig/filter producten van Dust Solutions dragen bij aan een schone, veilige en productieve bedrijfsvoering. Onze grote verscheidenheid aan producten kan op veel verschillende manieren worden toegepast. Tevens zijn wij leverancier van Teijo sproei reinigingsmachines voor industriele toepassingen.

Doordat wij gebruik maken van een geselecteerd distributienetwerk, zijn wij in de gehele Benelux beschikbaar. Hierdoor kunnen wij u een goede oplossing voor uw probleem en een hoge servicegraad garanderen. Wij beschikken over bouwstofzuigers en industriestofzuigers welke voldoen aan de strengste ARBO eisen, toegestaan zijn door inspectie SZW en die in diverse combinaties door TNO zijn gecertificeerd en een TNO certificaat bezitten. Zoekt u een bouwstofzuiger of industriestofzuiger? Wij adviseren u graag. Dust Solutions is dé oplossing voor uw stofproblemen.

Heeft u interesse of wilt u een demo? Mail dan naar sales@dustsolutions.nl  of bezoek onze site www.dustsolutions.nl bellen kan natuurlijk ook 038-2020157

Vacature: Commercieel medewerker buitendienst België

Vacature: Commercieel medewerker buitendienst België

Dust Soltutions is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de exclusieve import en distributie van afzuig/filter producten van Dustcontrol en Plymoth in de Benelux. De producten van Dust Solutions dragen bij aan een schone, veilige en productieve bedrijfsvoering.
Voor het verder uitbreiden van ons marktaandeel in Belgie zijn wij op zoek naar een m/v:

COMMERCIEEL MEDEWERKER BUITENDIENST l Fulltime

Functieomschrijving:
Het verkopen van stofzuigers en afzuigarmen aan de bouw- en industrie en het adviseren daarvan.
U presenteert en verkoopt onze producten en adviseert onze klanten in de aanschaf daarvan. U draagt bij in uw eigen planning en onderneemt verkoopakties in samenspraak met de commercieel directeur. U bent geen negen tot vijf type en kunt omgaan met de verantwoordelijkheid die past bij deze zelfstandige baan.
U bezoekt uw klanten in de regio Oost en West Vlaanderen, Vlaams Brabant en Antwerpen. Zelf bent u woonachtig in de regio Brussel – Antwerpen. Uw standplaats is ons kantoor te Lommel.

Aanbod:
Het salaris is afhankelijk van uw opleiding ervaring en inzet. Mogelijkheid tot het volgen van vervolgopleidingen. Representatieve auto van de zaak en een goede bonusregeling.

Geïnteresseerd?
Stuur voor 14 juli a.s. uw sollicitatie per e-mail naar info@dustsolutions.be
t.a.v. dhr. H. Mollemans of per brief naar: Lodewijk de Raetstraat 47-B, 3920 Lommel
Telefoon: 011 74 75 40 – 0473 67 39 04

Voor meer informatie bezoekt u onze website www.dustsolutions.be

Vacature Commercieel medewerker buitendienst België

Partners van Dust Solutions