dustsolutionsmetaalindustrie
INDUSTRIE

Dust Solutions schone lucht op iedere werkplek

Bij Dust Solutions zijn we niet tevreden met het alleen maar verkopen van producten.

Wij verkopen en passen mobiele stofzuigers en industriële afzuigsystemen aan met zeer hoge filtratieniveaus om aan uw eisen te voldoen.

Dust Solutions biedt een compleet servicepakket van Dustcontrol  inclusief accessoires en reserveonderdelen, zodat u erop kunt vertrouwen dat we er zullen zijn om u te helpen terwijl u zich concentreert op uw kernactiviteiten.

Onze belangrijkste doelen zijn om u te helpen een efficiënt productieproces te bereiken, de productiviteit te verhogen, de productkwaliteit te verbeteren en een veilige werkomgeving te bevorderen. Feit is dat alles zo veel soepeler loopt indien men voorkomt dat je wordt belemmerd door stof en andere verontreinigende stoffen, om maar te zwijgen over de betere luchtkwaliteit als resultaat  van professionele stofafzuiging.

Kortom, Dust Solutions levert mobiele en stationaire afzuigsystemen aan bedrijven over de hele Benelux om te helpen betere resultaten te behalen.

Ons assortiment bestaat uit mobiele stofzuigers voor industrieel en bouwgerelateerd gebruik, vaste afzuiginstallaties, afzuigarmen, olie nevel afzuiging en accessoires. Tevens ATEX.

Dust Solutions levert een compleet assortiment producten en accessoires voor grote en kleine bedrijven in alle soorten industrieën. We bieden ook deskundige antwoorden op de vraag: hoe kunt u verschillende soorten deeltjes en verontreinigende stoffen opvangen en extraheren op de best mogelijke manier voor uw bedrijf?

Interesse?

sales@dustsolutions.nl of bel 038 2020154

 

 

Partners van Dust Solutions