Covid Luchtreinigers voor Werkplekken met Ultraviolet Licht

Dust Solutions GermCubes UVC-W

Dust Solutions vermindert het risico op besmetting met Covid-19 door het nieuw ontwikkelde Dust Solutions GermCube met HEPA 14 filter.

Door de lucht in een ruimte continu zes keer per uur te filteren door een HEPA H14-filterunit, verminderen we de hoeveelheid virus en bacteriën in de lucht met ongeveer 99%. Het filter beschermt echter niet volledig tegen overdracht door druppelvormige deeltjes die op korte afstand uit de mond komen.

Door gewoon een normaal gesprek te voeren rond de lunch- of vergadertafel blijven virussen en, in mindere mate, bacteriën lang in de lucht aanwezig zonder dat ze naar de grond zakken. Met het Dust Solutions GermCube UVC-W creëert u een Clean Air Zone in de ruimte die het risico op overdracht vermindert.

De HEPA H14-filterunit scheidt 99,995% van de deeltjes met een grootte tot 0,1 micrometer. Dit is inclusief virussen die in fijne deeltjes worden geaërosoliseerd. Alle HEPA H14-filters zijn gecertificeerd en getest op lekkage.

De vindingrijkheid en effectiviteit van de speciaal ontwikkelde kap komt voort uit een combinatie van laminaire- en temperatuur gecontroleerde luchtstroom. De lucht wordt vanaf een lager niveau afgezogen naar de filterunit waar de temperatuur iets lager is dan op 1,7-2m boven de vloer waar de schone lucht naar buiten wordt gelaten. De gereinigde lucht wordt over de tafel verdeeld vanwege het vermogen van de ventilator in de filterunit en omdat de koudere lucht de neiging heeft om af te dalen. Dit betekent dat u het luchtvolume kunt regelen om tocht te voorkomen en toch de luchtstroom gelijkmatig over de tafel te verdelen.