Dust Solutions gedurende de Corona virus (Covid-19) uitbraak

Dust Solutions gedurende de Corona uitbraak

Dust Solutions levert aan bedrijfstakken met cruciale beroepen en vitale processen. Wij zijn operationeel en bereikbaar. Om te voorkomen dat het Corona virus zich verder verspreidt heeft Dust Solutions enkele maatregelen getroffen. Wij houden ons strikt aan de voorschriften van het RIVM.

Bezoek aan ons hoofdkantoor is alleen voor klanten. Klanten dienen zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Leveranciers verzoeken wij eerst contact op te nemen over de noodzaak. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanaf huis. Daar waar mogelijk zullen wij onze relaties blijven bezoeken ook hier geldt dat wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM houden.

Voorraad:

Wij hebben alle vervangingsfilters en onderdelen ruimschoots ingekocht om deze periode door te komen. Ook onze standaardapparatuur is ruimschoots aanwezig of snel leverbaar.

Verzenden:

Er wordt dagelijks verzonden naar onze klanten en wij zijn open voor de ontvangst van goederen. Ook hiervoor geldt dat chauffeurs zich moeten houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Montage en Service:

Het monteren en aansluiten van onze apparatuur wordt gedaan in samenspraak met onze klanten. Ook hier houden onze monteurs en service medewerkers zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM.

Uiteraard wachten wij, net als u gespannen af hoe een en ander zich in de nabije toekomst ontwikkelt en zullen u nader informeren mocht hier aanleiding voor zijn.

Het team Dust Solutions wenst iedereen veel sterkte toe in deze moeilijke en surreële tijd. Ook wij leven mee met alles slachtoffers van deze epidemie.

Met vriendelijke groet namens ons gehele team.

Ritch van Corbach

CEO