Dustcontrol introduceert de nieuwe generatie STORM Stofzuigers voor Bouw- en Industrie

Dustcontrol  heeft begin december haar nieuwe lijn STORM Stofzuigers geïntroduceerd. Deze Dustcontrol stofzuigers zijn nog compacter, krachtiger en efficiënter dan alle voorgaande modellen.Tevens heeft men het uiterlijk ververst door gebruik te maken van oranje accenten. Alle Dustcontrol stofzuigers zijn standaard voorzien van een HEPA-13 filter met een afscheidingsgraad van maar liefst 99,995%. Tevens zijn ze standaard voorzien van een cycloon en de bij de professional welbekende reverse pulse filterreinigings techniek. De nieuwe STORM lijn van Dustcontrol is de oplossing voor al uw stofproblemen of het nou om bouw of industrie gaat.

Wij als Dust Solutions zijn erg trots op deze nieuwe lijn en helpen u graag verder op zoek naar de juiste Dustcontrol stofzuiger voor uw toepassing. Onze grote verscheidenheid aan producten kan op veel verschillende manieren worden toegepast. Niets voor niets blijft ons motto `Gezonde lucht op elke werkplek`

 

Specialist in dynamische stofafzuiging

Dust Solutions is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de exclusieve import en distributie voor Dustcontrol, Plymoth en Sulp voor de Benelux. De afzuig/filter producten van Dust Solutions dragen bij aan een schone, veilige en productieve bedrijfsvoering. Onze grote verscheidenheid aan producten kan op veel verschillende manieren worden toegepast. Tevens zijn wij leverancier van Teijo sproei reinigingsmachines voor industriele toepassingen.

Doordat wij gebruik maken van een geselecteerd distributienetwerk, zijn wij in de gehele Benelux beschikbaar. Hierdoor kunnen wij u een goede oplossing voor uw probleem en een hoge servicegraad garanderen. Wij beschikken over bouwstofzuigers en industriestofzuigers welke voldoen aan de strengste ARBO eisen, toegestaan zijn door inspectie SZW en die in diverse combinaties door TNO zijn gecertificeerd en een TNO certificaat bezitten. Zoekt u een bouwstofzuiger of industriestofzuiger? Wij adviseren u graag. Dust Solutions is dé oplossing voor uw stofproblemen.

Heeft u interesse of wilt u een demo? Mail dan naar sales@dustsolutions.nl  of bezoek onze site www.dustsolutions.nl bellen kan natuurlijk ook 038-2020157