dustsolution1
op elke werkplek

Gezonde lucht
dustsolution1
op elke werkplek

Gezonde lucht

Duurzaamheid

duurzaamheid-in-schonelucht

Als milieuvriendelijk bedrijf hebben we een speciale verantwoordelijkheid voor de invloed van onze producten en diensten op het milieu - zowel de externe omgeving, onze eigen werkomgeving als die van onze klanten. We willen verantwoordelijkheid nemen voor het milieu als geheel. We streven er daarom naar om te voldoen aan de huidige milieuwetgeving en voortdurend onze eigen milieuwerkzaamheden te verbeteren.

Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle werknemers goed gekwalificeerd zijn in situaties waarbij het milieu centraal staat. We werken aan het identificeren van milieuvriendelijke transportmiddelen en bedrijfsvoertuigen, en we minimaliseren en scheiden bij de bron de hoeveelheid afval die ontstaat bij de productie.

We volgen onze hele productiecyclus op en proberen continu verbeteringen aan te brengen door waar mogelijk milieuvriendelijke alternatieven te vinden. Dit kan alles omvatten, van het gebruik van milieuvriendelijke containers en verpakkingen tot het garanderen dat onze afvalzakken biologisch afbreekbaar zijn. We gebruiken een poedercoatingmethode die vrij is van oplosmiddelen en afval minimaliseert.

We houden ons nauwgezet aan de EU Reach- en RoHS-richtlijnen om ons gebruik van chemicaliën tot een minimum te beperken. We betrekken alleen lokaal geproduceerde producten voor gebruik in onze eigen productie om de vrachtkosten te minimaliseren en de CO2-uitstoot te verminderen. We werken ook met Lean production partners om de best mogelijke processtroom te bereiken die gepaard gaat met een efficiënt gebruik van middelen en kortere doorlooptijden.

“Gezonde lucht op elke werkplek”, is een aanpak welke door de genen van ons hele bedrijf loopt. Voor ons bij Dust Solutions betekent dit: duurzaamheid, kosteneffectiviteit, effectieve oplossingen, fysieke gezondheid en een veilige werkomgeving.

Indien u meer wilt weten of vragen heeft stuur dan een mail naar sales@dustsolutions.nl