Eikenprocessierups stofzuigers van Dustcontrol

Eikenprocessierups stofzuigers van Dustcontrol

Eikenprocessierups stofzuigers van Dustcontrol is speciaal geschikt voor het verwijderen van de processierups. Door de omvang van deze processierups zuiger, kunt u deze eenvoudig meenemen in de hoogwerker. Waarna u via een 5 meter lange antistatische zuigslang (diameter 50 mm) met 2 meter PVC- buis aan de slag kunt. Met deze combinatie kunt u eenvoudig de processierups nesten uit de eikenbomen opzuigen. Deze processierups stofzuiger is uitgerust met twee motoren, zodat u voldoende zuigkracht heeft om de processierups veilig en effectief te verwijderen.

In de hoogwerker

Verwijderde processierups nesten komen terecht in een kunststofzak. Wanneer de zak volgezogen is met processierups nesten, kunt u deze eenvoudig en veilig in de hoogwerker vervangen voor een nieuwe zak. Dit in tegenstelling tot grotere processierups zuigers die op de grond gepositioneerd dienen te worden. Hiermee bespaart u een hoop tijd, doordat u niet voor het vervangen van de kunststofzak de hoogwerker hoeft te laten zakken!

Plug & Play

De processierups stofzuiger van Dustcontrol wordt Plug & play geleverd. Zo is de processierups zuiger voorzien van een Cycloon, fijn filter en HEPA-13 veiligheidsfilter. Dit filter zorgt ervoor dat de brandharen veilig gefilterd worden. Daarnaast wordt de processierups zuiger uitgerust met een 5 meter lange antistatische zuigslang (50 mm diameter). Hiermee heeft de stofzuiger  voldoende  bereik voor het verwijderen en opzuigen van de processierupsen. Optioneel is de zuigslang te verlengen met 5 meter. De processierups stofzuiger wordt verder geleverd met de benodigde machinekoppeling en een 2 meter PVC- buis voor het veilig verwijderen van de processierups.

Bestrijding processierups

De bestrijding van de processierups gebeurt in Nederland al jaren door de inzet van gespecialiseerde processierups stofzuigers. EPR-bestrijding is hiermee efficiënt, eenvoudig en snel. Ervaar het zelf met deze processierups stofzuiger! De eikenprocessierups stofzuigers van Dustcontrol onderscheiden zich door cycloon afzuiging en lage operationele kosten door gebruik van simpele kunststofzakken.

Klik hier voor contact

Onze adviseurs helpen u graag verder.

Eikenprocessie rups afzuigen

Afzuigen van eikenprocessie rupsen

Dustcontrol Eikenprocessie stofzuiger

Stofzuiger voor het opzuigen van Eikenprocessierupsen