Puntafzuiging

Waarom puntafzuiging ?

 

Puntafzuiging is een van de beste systemen voor het reinigen van de lucht. Al meer dan 15 jaar heeft Dust Solutions puntafzuiging ontwikkeld en verbeterd door gezondheid gevaarlijke stoffen bij de bron op te vangen, te filteren en de lucht te recyclen. Hoofdkantoor, R&D en magazijn zijn gevestigd in Zwolle. Dust Solutions afzuigarmen en afzuigkranen zijn licht in gewicht robuust en zeer flexibel door toepassing van een uniek mechanisme (parallellogram)

Duurzaamheid

Het hoge milieubewustzijn in combinatie met de krachtige wetgeving is de motor geweest voor de ontwikkeling van puntafzuiging van hoge kwaliteit. Een goede werkomgeving betekent gezonder personeel. En veiliger en betere productiekwaliteit, en efficiëntie. Bedrijven met een goede gezonde werkomgeving bieden een aantrekkelijke werkplek. Gezonde medewerkers zijn evident voor een goede en gezonde productie.
De Puntafzuiging van Dust Solutions dragen bij aan een lager energieverbruik in het productieproces, emissiereductie voor uw bedrijf en een lagere impact op het milieu.

Explosieveilig 

Dust Solutions levert ook afzuigarmen voor een explosieveilige omgeving of te wel ATEX. Deze afzuigarmen zijn geschikt voor alle zones en zorgen voor veilige Puntafzuiging daar waar er explosiegevaar is.

Afzuigarm of Afzuigkraan

Onze laag vacuüm producten zijn uitermate geschikt om lasdamp, lasrook, fijnstof en geuren mee af te zuigen. Wij hebben een verscheidenheid aan mobiele en stationaire afzuigunits voor elke toepassing. Het pakket aan afzuigarmen is zeer ruim om u een op maat gemaakte afzuigsysteem te bieden. Mocht de arm te kort zijn kies dan voor onze afzuigkranen voor zien van een arm. De olie-nevelafzuiging type NX en FLX zorgt ervoor dat uw olienevel bij de bron wordt afgezogen. Dit voorkomt vervuiling van uw werkplaats en zorgt voor een schone lucht.

Wij verkopen, engineren en monteren wij  complete afzuiginstallaties en filter installaties voor ieder toepassing. Dust Solutions is uw leveranciers  voor Gezonde lucht op iedere werkplek.

Wilt u weten of wij ook iets voor u kunnen betekenen neem dan contact op.

Wij helpen u graag verder

Afzuigarm

Afzuig arm puntafzuiging

Afzuigarmen

Afzuigarmen voor het afzuigen van Gassen

Afzuig arm ATEX

Afzuigarm voor explosie veilig werken