Ultraviolet luchtreinigers tegen het Corona Virus

Ultraviolet luchtreinigers tegen het Corona Virus

Desinfecteren met de nieuwste UV-technologie

Door de lucht verspreide microbiële ziekten vormen een van de grootste uitdagingen voor de wereldwijde Corona crisis. Veelvoorkomende voorbeelden zijn influenza, die al dan niet seizoensgebonden en pandemische vormen voorkomt, zoals Corona virussen en Tuberculose die in toenemende mate in een resistente vorm opduiken. Deze bacterieel overdraagbare ziekten in de lucht vormen een ernstig gevaar voor de volksgezondheid en vraagt om direct efficiënte aanpak.  De Dust Solutions Germbuster 5000 met Far-UV technologie zorgt voor een continue luchtdesinfectie in patiëntenkamers, spreekkamers, wachtkamers en overal waar de besmetting een risico vormt voor de gezondheid.

Ultra violet luchtreiniger

Luchtreinger Covid 19 desinfecteerd de lucht in diverse ruimtes

Gezonde schone lucht

De DS Germbuster 5000 ontsmet de lucht in een kamer van 2000 kubieke meter, 9 keer per uur. De vrijgekomen aerosol druppels en fijnstof worden met dit apparaat afgezogen, gefilterd door een HEPA-filter om vervolgens door Far-UV-technologie te worden vernietigd. Deze manier van filteren desinfecteert de lucht op de werkplek en geeft zorgmedewerkers een sterk verminderde kans op besmetting. De virusbelasting in de lucht wordt namelijk drastisch verminderd tot een niet-infectieus niveau.

UV desivectie

Desinfecteren van ruimtes met Covid 19

Werking

FAR-UV  vernietigd de FYSIEKE-sporen van BACTERIËN, VIRUSSEN.

Far-UV is in staat om bindingen in deze pathogenen te verbreken omdat de foto energie ervan groter is dan de energie van de binding die de elementen van een molecuul bij elkaar houdt. De DS Germbuster 5000 recirculeert de lucht en werkt stand alone dus slangen leidingwerk zijn dus overbodig. Als gevolg daarvan zullen bacteriën, virussen en sporen die worden blootgesteld aan het Far-UV  licht, kritieke delen vernietigd worden en kunnen ze niet besmettelijk blijven. Dit in tegenstelling tot de traditionele UV-C die de chemische verbinding verandert zodat deze zich niet meer kan vermenigvuldigen.

Wetenschappelijk bewezen en onderbouwd door het tijdschrift Nature

 

Contact

Meer informatie of offerte aanvraag? Onze specialisten helpen u graag verder in de strijd tegen het Corona Virus Covid 19.

Samen kunnen wij Corona aan.