Industrieel Reinigen met een Multistage Reinigingsmachine

Industrieel Reinigen met een Multistage Reinigingsmachine

Industrieel Reinigen met een Multistage Reinigingsmachine. Dust Solutions heeft wederom een hoogwaardige industriële reinigingsmachine op de markt gezet. Onder het motto Clever in Cleaning werd er een DS 1750 Multistage reinigingsmachine geleverd met een laad hoogte van maar liefst 2,5 meter

Werking

De te reinigen producten worden in de mand gelegd. De mand kan uitgenomen worden, middels een beladingswagen. Deze kan op een voor de reinigingsmachine opgestelde verrijdbare trolley, vaste tafel of rollenbaan worden getransporteerd . Het spraysysteem bestaat uit een roterende korf welke de producten aan alle zijden met krachtige stralen reinigt. Dit zorgt voor een eerste klas reinigingsresultaat. De korf draait langzaam, waardoor de kans op beschadigen wordt geminimaliseerd. De unit heeft een lage werkhoogte (800mm.) voor eenvoudige belading en ontlading.

Multistage Reiniging

Multistage reiniging houdt in dat de machine volledig geautomatiseerd reinigt. Dit programma begint met wassen onder hoge druk en op temperatuur, vervolgens gaat de machine spoelen met schoon water om het reinigingsmiddel van de producten te spoelen. In de laatste fase zorgt de cassette blower ervoor dan de delen droog geblazen worden.

Besturingskast met PLC

De schakelkast met PLC is voorzien van een 7 dagen timer voor de verwarmingselementen en een timer voor de was cyclus. Indien een olie afscheider is gemonteerd is de schakelkast voorzien van een 7 dagen timer voor de olie afscheider. Indien een afzuigventilator is gemonteerd dan start deze automatisch bij het openen van de deur en draait gedurende 90 seconden (instelbaar).

Als accessoires zijn leverbaar:

  • Stoom afzuigventilator
  • Olie afscheider
  • Automatische watertoevoer
  • Overloop beveiliging
  • Spuitlans
  • Verrijdbare laadtrolley
  • Stationair laadplatform

Efficiënt

Door het gesloten systeem, waarbij de reinigingsvloeistof telkens wordt hergebruikt, is een zeer economische en milieu vriendelijke reiniging mogelijk. Deze vorm van reinigen bespaart veel tijd en stelt medewerkers niet langer bloot aan (schadelijke) reinigingsmiddelen.

Deze manier van reinigen zorgt ervoor dat er veel tijd, energie en manuren bespaart wordt.

Voor meer informatie mail naar sales@dustsolutions.nl of bel 0382020154 wij staan u graag te woord