Even voorstellen jubilaris Robert Kroneman

Even voorstellen jubilaris Robert Kroneman

Mijn naam is Robert Kroneman, ik ben 29 jaar, getrouwd met Elvira , vader van 2 prachtige dochters van Liselot (3) & Noor (1) jaar en woonachtig in Nunspeet.

De start

Sinds de start van Dust Solutions, alweer 5 jaar geleden, ben ik volop betrokken bij de ontwikkeling van dit mooie bedrijf . Ik heb het zien groeien naar een gevestigde naam in de markt. Zelf ben ik trots om deel uit te maken van dit bedrijf en ons mooie team van gedreven, zeer ervaren en vakkundige medewerkers.
Ons uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige programma van afzuig -en reinigingsproducten weten steeds meer bedrijven te vinden. Hiermee mogen wij bijdragen aan de ontwikkeling van schone en gezonde werkplekken -en productie omgevingen. Van ZZP-er tot grote multinational, geen uitdaging is voor ons te klein of te groot.

De merken

De merken die wij voeren Dustcontrol, Plymoth, onze private labels en diverse andere A-merken staan garant voor kwaliteit en degelijkheid. Hierbij hoort een goede service, waarbij een langdurige relatie met onze klanten centraal staat.

Verantwoording

Persoonlijk ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en logistieke proces, daarnaast ondersteun ik ook in het verkooptraject en een gedeelte werkvoorbereiding. In deze uitdagende tijden is het van belang dat alle processen zo efficiënt mogelijk verlopen en daar ben ik dan ook continue mee bezig. Het leukste aan mijn werk is de afwisseling. Aan de ene kant ben ik bezig met het stroomlijnen van het ordertraject en de planning maar daarnaast komen er veel technische vragen en uitdagingen op me af. Ik vind het leuk  om oplossingen te bedenken en geeft het me voldoening als een stofprobleem goed opgelost wordt. Dan hebben we weer een tevreden klant en draait alles om. Kortom iedere dag is anders met nieuwe uitdagingen.

Duurzaamheid

De wereld veranderd snel. De vraag naar duurzaamheid en recirculeerbare materialen wordt steeds groter. Ook daar spelen wij op in met producten met als kenmerk een extreem lage operationele kosten en vervaardigd van duurzame kwaliteit.

Heeft u vragen over afzuiging en filtratie bel gerust. Mijn collega’s en ik helpen u graag verder met het creëren van schone lucht op uw werkplek.

Robert Kroneman