Dust Solutions levert Industriele reinigingsmachines

Dust Solutions heeft hedenmorgen wederom een Industriele reinigingsmachine afgeleverd bij een vaste klant.

De Sproeireinigingsmachines van Dust Solutions zijn ontwikkeld voor het reinigen, ontvetten, spoelen en drogen van onderdelen van uiteenlopende geometrie, blinde gaten en boringen, draai- en freeswerk en dergelijke. Bekijk ons assortiment reinigingsmachines. Voor bedrijven die het handmatig reinigen van machineonderdelen en werkstukken een tijdrovende klus vinden, is een reinigingsmachine een uitkomst. Dust Solutions heeft manuele washers, Front en Top laders in haar assortiment, hierdoor hebben wij een uitgebreid en compleet aanbod in reinigingsmachines. Met de industriële reiniging van Dust Solutions kunt u kiezen voor het reinigen van werkstukken met het meest efficiënte proces.

Dust Solutions levert u een compleet programma reinigingsmachines in Topladers en Frontladers. Tevens alle soorten reinigingsvloeistoffen voor de verschillende reinigingsmachines. Deze middelen zijn biologisch afbreekbaar. Er zijn extra opties mogelijk zoals afblaasventilatoren, droogkookbeveiliging, automatische watertoevoer en automatische zeepdosering.

Kortom bent u op zoek naar een industriële reinigingsmachine waarbij u veel tijd bespaart en ook kosten. Kies dan voor de Sproeireinigingsmachines van Dust Solutions.