Good for Food de compleet nieuwe lijn Dustcontrol producten voor de voedingsmiddelen industrie

Good for Food is de naam van de compleet nieuwe lijn Dustcontrol producten voor de voedingsmiddelen industrie.

De voedingsmiddelenindustrie heeft speciale eisen. De controle van onderdelen en apparatuur die worden gebruikt in hun productie is extreem. De speciale aandacht voor migratierisico, oppervlakteafwerking en antistatische eigenschappen is een absolute vereiste.

Dustcontrol heeft vele complete afzuigsystemen voor de voedingsmiddelenindustrie ontworpen en geïnstalleerd. Elk systeem is uniek en zijn verschillende ontworpen om te worden geïnstalleerd in zone 22 volgens de ATEX-richtlijnen 2014/34 / EU. Tot dusverre hebben we ons voornamelijk gericht op reinigings- en afzuigsystemen aan de “vuile” kant van de voedselproductie. Deze “vuile” kant is over het algemeen lagere hygiënische standaardvereisten van toepassing.

Met onze unieke zuigborstels en een compleet bron afzuigsysteem met alle producten die goedgekeurd zijn voor contact met voedingsmiddelen. Hiermee we nu een nieuwe en opwindende oplossing met een mark leidende combinatie van eisen zoals: FDA gecertificeerd, ATEX proof, detecteerbaar, kleur gecodeerd en reinigbaar in een autoclaaf.

Dit geeft ons de mogelijkheid om problemen te bespreken en op te lossen waarbij onze afzuigsystemen volledig geïntegreerd moeten worden in het productieproces, inclusief voor recycling en nog veel meer.

 

Kortom:

FDA gecertificeerd, ATEX proof, detecteerbaar, kleurgecodeerd en reinigbaar in een autoclaaf kortom: Good for Food, van Dustcontrol.

 

Voor meer informatie en wat wij kunnen betekenen in uw productieproces klik hier