Dust Solutions
mail

telefoon
Spring naar content

Koop nu Covid19-Corona luchtreinigers

Koop nu Covid19-Corona luchtreinigers

Koop nu Covid19-Corona luchtreinigers. Voorkom besmettingen en verspreidingen op uw werkplek en schaf een luchtreiniger aan van Dust Solutions. De Covid19 luchtreinigers filteren zowel grote druppels als aerosolen uit de lucht en verkleinen de kans op besmetting via de luchtwegen. De luchtreinigers van Dust Solutions zijn uitgevoerd met een HEPA 13 of een HEPA 14 filter en sommige uitvoeringen maken ook gebruik van UV-C licht (Ultraviolet)

HEPA Filters

HEPA is een afkorting van high-efficiency particulate air (hoewel ook andere benamingen bekend zijn) en is van toepassing op specifieke type luchtfilters die tussen minimaal 85% en maximaal 99,9995% van alle stofdeeltjes van 0,3 micrometer (µm) tegenhouden, afhankelijk van het specifieke filtertype. Deeltjes die groter of kleiner zijn, worden efficiënter ingevangen dan deeltjes van rond 0,3 µm, dit als gevolg van respectievelijk toenemende vangst door diffusie (toenemend meer naarmate de deeltjes kleiner worden) en toenemende vangst door inertie (toenemend naarmate de deeltjes groter worden).

Luchtreinigers en virussen

Door de jaren heen zijn de HEPA-luchtreinigers verder ontwikkeld om te voldoen aan steeds hogere eisen voor luchtkwaliteit in hightech-toepassingen zoals lucht- en ruimtevaart, farmaceutische industrie, clean rooms, operatiezalen en quarantaineafdelingen in ziekenhuizen, gezondheidszorg, kernenergie en elektronica (fabricage van chips). Ook bij allergie voor allergenen in de lucht zoals huisstof kunnen HEPA-filters worden gebruikt. Het gebruik van HEPA-filters is verplicht bij het verwijderen van asbest.

UV-C elimineert de FYSIEKE-sporen van BACTERIËN, VIRUSSEN.

UV-C is in staat om bindingen in deze pathogenen te verbreken omdat de foto energie ervan groter is dan de energie van de binding die de elementen van een molecuul bij elkaar houdt. Het is wetenschappelijk aangetoond dat langdurige blootstelling aan UV-C licht virussen elimineert.

UV-C Licht Techniek

Breed inzetbaar

Het assortiment Covid19 / Corona luchtreinigers van Dust Solutions is breed. Wij hebben units welke makkelijk in ruimtes kunnen worden neergezet. Tevens units voor met afzuiging boven vergadertafels of in spreekkamers. Dust Solutions heeft ook Covid19/Corona luchtreinigers voor tandartsen, kappers en ander contactberoepen waarbij men dicht in het bijzijn van de patiënt of klant moet handelen.

Richtlijnen RIVM

Natuurlijk blijven de richtlijnen van het RIVM altijd van toepassing. Houd anderhalve meter afstand, ontsmet uw handen en draag een mondkapje. De Covid19/ Corona luchtreinigers zijn er om besmetting via de lucht te voorkomen.

Contact:

Klik hier voor ALLE luchtreinigers tegen Covid19-Corona

Voor meer informatie en prijzen of op maat gemaakt advies neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Luchtreiniger Corona Wachtruimte Covid 19

Luchtreiniger Corona Scholen Covid 19

Luchtreiniger Corona Werkplekken, Kantoren Covid 19

Luchtreiniger Corona Sportscholen Covid 19

 

Scroll naar boven