Luchtreinigers tegen Corona/Covid 19 virus

Luchtreinigers tegen Corona/Covid 19 virus

Covid luchtreinigers

Luchtreinigers corona virus

Luchtreinigers tegen Corona/Covid 19 virus van Dustcontrol zijn bedoeld voor ruimtelijke filtratie op diverse werkplekken. De Aircubes worden ingezet om de lucht te zuiveren welke vervuild is door pathogenen, bacteriën en fijnstof.  De besmette lucht wordt aangezogen en gefilterd door een voorfilter en een Microfilter/HEPA H13 filter met een zeer hoge filtratiegraad van > 99,995 %. (BIA gecertificeerd) De besmette druppels welke vrijkomen bij hoesten, niezen en ademen kunnen zich ook binden aan fijn stof. Deze besmette fijn stof worden ook door de Aircube gefilterd. Hiermee wordt de kans op besmetting aanzienlijk beperkt.

Recirculatie

Bij recirculatie zuigen de Aircubes de lucht op, filteren het, en blazen de schone lucht terug de ruimte in. De lucht circuleert. Vandaar de benaming recirculeren. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur van de lucht op hetzelfde niveau blijft. Ondanks het feit de lucht voor 99,995% gefilterd wordt. Hoe hoger de circulatie hoe lager de concentratie. Een ruimte van 5 meter bij 5 meter en 3 meter hoog wordt dus met de Aircube 2000 zo een 24 keer per uur gezuiverd.

Corona virus luchtreinigers

Recirculatie van gefilterde lucht bij Aircubes

Filtratie

In de Aircubes zit standaard een fijn filter G3 voorfilter en een groot HEPA 13 na filter. Deze unieke dubbele filtratie is er om vuil op te nemen en de zuivere lucht in de ruimte terug te blazen. De unit blaast deze weer terug de ruimte in. En zijn makkelijk te vervangen.

Onderdruk

Desgewenst kan een slang op de uitlaat of inlaat worden aangesloten zodat de gefilterde lucht buiten de ruimte kan worden uitgeblazen. Hierdoor raakt de ruimte in onderdruk en zal de luchtstroom altijd richting de besmette ruimte plaatsvinden. De Aircubes kunnen hierdoor zowel binnen als buiten de vervuilde ruimte geplaatst worden.

Professioneel

De machine is stabiel, sterk, betrouwbaar en direct inzetbaar o.a. wachtruimtes, patiëntenkamers, werkplekken en in ruimtes waar geen of niet afdoende ventilatie plaatsvindt in ziekenhuizen. Kortom alle (werk)plekken waar het virus zich in de lucht begeeft. De Aircubes zijn verkrijgbaar in  3 types zijne DC  Aircube 500, DC Aircube 1200 en DC Aircube 2000

Anderhalve meter

Ook al begeeft u zich in een ruimte met meerdere personen en beperkt deze oplossing de kans op besmetting aanzienlijk. Houdt altijd 1,5  meter afstand en houdt de hygiëne voorschriften aan conform de richtlijnen van het RIVM.

Voor wetenschappelijk rapportage ECDC Europe informatie klik hier

Wilt u meer informatie of een offerte neem dan contact op. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Aircube Corona

Luchtreiniger DC Aircube 500

Luchtreiniger Corona

Luchtreiniger Aircube 1200

Luchtreiniger Corona

Dustcontrol Aircube DC 2000 luchtreiniger