Reinigingsmachine voor Katalysatoren en Turbo’s

Reinigingsmachine voor Katalysatoren en Turbo’s 

Moderne dieselmotoren zijn voorzien van Diesel Partikel Filter, kortweg DPF of in goed Nederlands een roetfilter. Roetfilters zorgen voor het filteren van roetdeeltjes die tijdens het verbrandingsproces van een dieselmotor vrijkomen. Het roet is een teken van een onvolledige verbranding. Het roetfilter zorgt dat deze schadelijke diesel uitlaatgasemissies tot een minimum worden beperkt. In de praktijk leiden deze nieuwe technologieën steeds vaker tot nieuwe problemen. U krijgt te maken waarschuwingen en storingen. Iedere dieselauto zal hier vroeg of laat mee te maken krijgen.

Dust Solutions is de leverancier van unieke reinigingsmachines voor katalysatoren en Turbo’s ineen. Voor industriële reinigingsoplossingen standaard of op maat bent u bij Dust Solutions op het juiste adres. Onze reinigingsexperts hebben een machine ontwikkeld speciaal voor het reinigen van Katalysatoren. Katalysatoren raken door zwaar gebruik vervuild en worden indien ze verzadigd zijn vervangen en afgevoerd.

Diepte reiniging:

Dankzij onze nieuwe Catalyst serie is dit niet meer nodig. Deze gespecialiseerde reinigingsmachine spoelt onder hogedruk u katalysator schoon met water en een speciaal reinigingsmiddel. Dit reinigingsmiddel tast de edelmetalen dus niet aan! Na het reinigen spoel de Catalyst nog door met schoon water en wordt de katalysator na gedroogd. De katalysator kan dan ook direct na reiniging weer onder het voertuig geplaatst worden. Reinigen met de Catalyst bespaard veel tijd, werkt efficiënt en bespaard bovenal zeer veel kosten. Bent u op zoek naar een manier van reinigen voor u katalysatoren of die van uw klant welke duurzaam is en geld bespaard. Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Voor het nemen van proeven en testen bent u van harte welkom.

Wij leveren tevens de bijbehorende milieuvriendelijke reinigingsvloeistoffen en accessoires. Ook na het plaatsen van de machine kunt u rekenen op onze service.

Onze servicemonteurs helpen u graag bij het onderhoud en mocht er eens een storing zijn, wij staan voor u klaar!

Meer informatie of contact

 

Reinigingsmachine katalysator

Machine voor katalysator Reiniging

Resultaat reiniging

Duurzame Diepte reiniging

Spoelen Katalysator

Reiniging diesel roetfilter