Nu verkrijgbaar bij Dust Solutions de nieuwe lijn DC Tromb stofzuigers.

Dustcontrol heeft de DC Tromb naar een nog hoger niveau gebracht.

Er zijn nu drie nieuwe versies binnen de Tromb-familie: DC Tromb 400 stofafzuiger, DCF Tromb voorafscheider en de unieke krachtige DC Tromb Twin een stofafzuiger en voorafscheider in één.

Zoals altijd richten we ons op moderne veiligheidseisen en een ergonomische/modulaire functie. Een van de belangrijkste updates is dat het nieuwe DC Tromb Twin-model koppelbaar is. De stofafzuiger en de voorafscheider zijn eenvoudig los te koppelen en weer in elkaar te zetten, waardoor transport eenvoudig is.

Andere belangrijke updates zijn een nog eenvoudiger stofvrij filter wisselsysteem en een motorpakket dat gemakkelijker te vervangen is. Daarnaast zorgen verbeterde motoren en een robuuster chassis ervoor dat het hele assortiment een grote gebruiksvriendelijke upgrade heeft doorgemaakt.

Het vermogen is onveranderd en 3000 Watt maar met een luchtflow van maar liefst 420 m3h is de nieuwe DC Tromb een echte krachpatser! Een netwerkvoeding van 230Volt maakt hem breed inzetbaar op iedere werkplek. Ideaal voor het zware toepassingen waar veel schadelijke fijnstof  bij vrijkomt zoals  o.a. betonschuren, slijpen of de reguliere schoonmaakwerkzaamheden.

Zoals bij iedere Dustcontrol stofzuiger is de DC Tromb standaard voorzien van een krachtige cycloon, een HEPA 13 filter en een uitwasbaar polyester voorfilter.

Voor meer info en prijzen klik hier