Afzuigarm-Afzuigarmen voor alle industrieën

Afzuigarm-Afzuigarmen voor alle industrieën. Het afzuigen met behulp van een afzuigarm is de beste manier om dampen, stof en geur bij de bron af te zuigen. Dust Solutions verkoopt al meer dan 15 jaar hoogwaardige afzuigarmen voor alle industrieën. Deze afzuigarmen zijn ontwikkeld om gezondheid gevaarlijke stoffen bij de bron op te vangen. Hoofdkantoor, R&D en magazijn zijn gevestigd in Zwolle. Dust Solutions afzuigarmen en afzuigkranen zijn licht in gewicht robuust en zeer flexibel door toepassing van een uniek mechanisme (parallellogram)

Duurzaamheid

Het hoge milieubewustzijn in combinatie met de krachtige wetgeving is de motor geweest voor de ontwikkeling van puntafzuiging van hoge kwaliteit. Een goede werkomgeving betekent gezonder personeel, veiliger/betere productiekwaliteit en efficiëntie. Bedrijven met een goede gezonde werkomgeving bieden een aantrekkelijke werkplek. Gezonde medewerkers zijn evident voor een goede en gezonde productie. De Afzuigarmen van Dust Solutions dragen bij aan een lager energieverbruik in het productieproces, emissiereductie voor uw bedrijf en een lagere impact op het milieu.

Explosieveilig 

Dust Solutions levert ook afzuigarmen voor een explosieveilige omgeving of te wel ATEX. Deze afzuigarmen zijn geschikt voor alle zones en zorgen voor veilige puntafzuiging daar waar er explosiegevaar is.

Afzuigarm of Afzuigkraan

Onze laag vacuüm producten zijn uitermate geschikt om lasdamp, lasrook, fijnstof en geuren mee af te zuigen. Wij hebben een verscheidenheid aan mobiele en stationaire afzuigunits voor elke toepassing. Het pakket aan afzuigarmen is zeer ruim om u een op maat gemaakte afzuigsysteem te bieden. Mocht de arm te kort zijn kies dan voor onze afzuigkranen voor zien van een arm. De olie-nevelafzuiging type NX en FLX zorgt ervoor dat uw olienevel bij de bron wordt afgezogen. Dit voorkomt vervuiling van uw werkplaats en zorgt voor een schone lucht.

Wij verkopen, engineren en monteren wij complete afzuiginstallaties en filterinstallaties voor ieder toepassing. Dust Solutions is uw leveranciers voor Gezonde lucht op iedere werkplek en levert afzuigarm-afzuigarmen voor alle industrieën.

Wilt u weten of wij ook iets voor u kunnen betekenen neem dan contact op.

Onze adviseurs helpen u graag verder

Afzuigarmen Dust Solutions

Afzuigarmen Dust Solutions

Afzuigarmen Dust Solutions ATEX

Afzuigarmen Dust Solutions ATEX

Afzuigarm Dust Solutions

Afzuigarm Dust Solutions

Afzuigarm Dust Solutions.

Afzuigarm Dust Solutions.

Afzuigarm Dust Solutions,

Afzuigarm Dust Solutions buiten geleiding

Afzuigarm ATEX

Afzuigarm ATEX. Explosieveilige puntafzuiging