Industriële sproeireinigingsmachines van Dust Solutions

Industriële sproeireinigingsmachines van Dust Solutions voor milieuvriendelijk reinigen, spoelen, ontvetten of fosfateren met TOP FRONTWASH industriële reinigingsmachine of ontvettingsmachine.

Clever in cleaning Topladers

Industriële sproeireinigingsmachines van Dust Solutions type Toplader sproeireiniger maakt een eind aan alle andere tijdrovende en kostbare reinigingsmethoden. De DS Serie beschikt over een laadkorf met een diameter van maximaal 1150 mm. Daarmee uitermate geschikt voor het reinigen van onderdelen in industriële- en onderhoudswerkplaatsen, tegen minimale kosten. Deze verrassend effectieve reiniging wordt verkregen door een combinatie van sproeileidingen. Welke reinigen met een grote hoeveelheid heet water/ zeepoplossing en rotatie. Deze combinatie reinigt de meest vervuilde objecten in 5 à 12 minuten. Dit gebeurt automatisch, binnen een geheel gesloten systeem. De DS Series wasmachine werkt met een dicht vloeistofsysteem, waarin de vloeistof gefilterd en gerecycled wordt. De schoonmaak vloeistof bestaat voor 95%– 98%uit water en voor 2%– 5%uit alkaline detergent. De temperatuur van de oplossing varieert tussen de 50 en de 80 graden Celsius, afhankelijk van de vervuiling van de onderdelen.

De DS Serie is standaard voorzien van oliekimmer en laadkar

Alle modellen van de TopFrontWash worden standaard uitgevoerd in hoogwaardig AISI 430 roestvrijstaal en energiebesparende tankisolatie.

Clever in cleaning Frontladers

Industriële sproeireinigingsmachines van Dust Solutions type  Frontlader maakt een eind aan alle andere tijdrovende en kostbare reinigingsmethoden. De reinigingsmachine beschikt over een laadkorf met een diameter van vanaf 1350 mm en is uitermate geschikt voor het reinigen van onderdelen in industriële- en onderhoudswerkplaatsen. En dat tegen minimale kosten. Deze verrassend effectieve reiniging wordt verkregen door een combinatie van sproeileidingen. Welke reinigen met een grote hoeveelheid heet water/ zeepoplossing en rotatie. Deze combinatie reinigt de meest vervuilde objecten in 5 à 12 minuten. Dit gebeurt automatisch, binnen een geheel gesloten systeem. De DS wasmachine werkt met een dicht vloeistofsysteem, waarin de vloeistof gefilterd en gerecycled wordt. De schoonmaak vloeistof bestaat voor 95%– 98%uit water en voor 2%– 5%uit alkaline detergent. De temperatuur van de oplossing varieert tussen de 50 en de 80 graden Celsius, afhankelijk van de vervuiling van de onderdelen.

Multi stage reinigingsmachines

Multi stage reinigingsmachines met voorlader zijn een hoogwaardige oplossing voor het wassen in meerdere fases. Zijnde wassen, spoelen en drogen.

De te wassen onderdelen worden op een mand geplaatst die op een roestvrijstalen draaiplateau met laadsysteem wordt geplaatst. Ze worden gewassen in een gesloten kast met heet water en reinigingsmiddel onder hogedruk.

Het was proces wordt uitgevoerd door watersproeiers die met een tijdschakelaar het programma volmaakt. De hoge waterdruk reinigt de structuur van het onderdeel, het vuilgehalte. Gedurende het reinigingsproces wordt het afval, de olie en de schilfers op vuile oppervlakken in verschillende hoeken.

Het spoelproces volgt het reinigingsproces en voltooid het reinigen van de onderdelen in het systeem. Na het spoelen begint het droogproces, dat werkt met hete lucht en luchtstralen.

Wanneer alle processen zijn voltooid, zijn alle onderdelen klaar voor de volgende verpakking, coating, enz. De Multi stage machines zijn ontworpen voor minimaal verbruik van water, wasmiddel, elektrisch en tijd (werkkracht) met cyclisch en filterwatersysteem.

Multifunctionele reinigingsmachine in combinatie met manuele hogedruk reiniging van Dust Solutions

Dust Solutions wil zijn innoverende positie in de sector behouden met deze multifunctionele automatische spray en handmatige hogedruk wasmachines voor.

Onze Multi-jet serie onderscheidt van andere zwenkbare korf modellen. Het is een dubbele eenheid met een extreem hoge reinigingsefficiëntie.  Dust Solutions combineert automatisch reinigen met spraybars en de handmatig reinigen met behulp van een hogedruk pistool en biedt gemakkelijke toegang tot elk punt van het voorwerp dat niet kan worden bereikt door het reguliere was proces. Dankzij de uniek kenmerken van deze modellen verhoogt men de was prestatie en verkort men de was tijd. De Multi Jet-reiniging van Dust Solutions is ontworpen om bedrijfskosten en bovenal tijd te besparen.

Het juiste was programma, temperatuur en wasmiddel worden bepaald op basis van het materiaal en de vervuiling van het te wassen onderdeel. Onderdelen in de korf automatisch schoongespoten, onder hogedruk manueel gewassen en optioneel ook nog gedroogd. Multi Jet-serie is ontworpen om operationele kosten en tijd te besparen.

De sproeireinigings machines van Dust Solutions worden gebruikt in zeer uiteenlopende sectoren:

 • Metaalverwerkende industrie
 • Elektronische industrie
 • Automobielindustrie
 • Motorenrevisie-industrie
 • Chemische en petrochemische industrie
 • Grafische industrie
 • Defensie
 • Transportindustrie
 • Spoorwegen
 • Medische industrie
 • Levensmiddelenindustrie
 • Luchtvaart

 

Voor meer informatie of advies neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag.

Industrieel reinigen van machine onderdelen

Industriële sproei reinigingsmachines Dust Solutions

Industrieel reinigen machineonderdelen

Industriële sproei Reinigingsmachine Topladers

Industrieel reinigen en ontvetten machineonderdelen

Industriële sproei Reinigingsmachine Frontlader