Dustcontrol lanceert de DC 2900 Longopack stofzuiger

Dustcontrol lanceert de DC 2900 Longopack stofzuiger voor een flexibelere stofopvang. Het gevaar is wat je niet ziet. Houd je longen schoon.

Wat is Longopac?

Longopac eindeloos slim, Made in Sweden Longopac ® -zaksysteem is ontwikkeld voor professionele gebruikers en is optimaal in hun dagelijkse werk. Longopack is een efficiëntere, klimaatvriendelijke en hygiënischer keuze dan gewone afvalzakken en kan worden gebruikt voor zowel de verwerking van afval als voor productverpakkingen. Longopac is een unieke stofzak met een lengte van 20 meter welke gebruikers op de stofzuigers op maat kunnen worden afgesneden/geknipt.

Stofzuigers voor de bouw en Industrie

Met de bouwstofzuigers van Dustcontrol kunt u de schadelijke stoffen zoals kwartsstof opruimen of, indien gewenst, vroegtijdig afvangen. Wij geven op deze bouwstofzuigers een garantie van 5 jaar. Wilt u een bouwstofzuiger met grote wielen om makkelijk te manoeuvreren op de bouwplaats? Of een extra lange slang aan de bouwstofzuiger koppelen? Wilt u gereedschap aan de bouwstofzuiger koppelen? Bent u dure stofzakken beu? Kies dan voor Dustcontrol compacte stofafzuiging met een kunststofzak als opvang. De unieke cycloon werking en reverse pulse reiniging zorgen ervoor dat uw filters niet verstopt raken en onderhoudsvriendelijk zijn. Bouwstofzuigers van Dustcontrol: de nummer 1 in de markt.
Al onze stofzuigers zijn A-klasse gecertificeerd door Arbouw en TNO en toegestaan door inspectie SZW.
U verdient uw stofzuiger binnen het jaar terug.

Eenvoudig stofvrij werken

Stofvrij werken is een stuk eenvoudiger dan je misschien denkt en hoeft absoluut geen grote investering te betekenen. Onze stofadapters zijn slimme én betaalbare oplossingen in de strijd tegen stof. Wij helpen jou graag op weg naar verantwoord stofvrij werken.

Dustcontrol DC 2900 stofzuiger

De DC 2900 is onze meest populaire stofzuiger. Het is geschikt voor stofzuigen en afzuigen van handgereedschap (met aanzuigkappen tot Ø125 mm/ 5 “) en kleine tafelzagen. We lanceren nu DC 2900L met longopac-uitgang, een flexibel zaksysteem, waar stof wordt opgevangen in gesloten systeem De DC 2900 kan besteld worden met een plastic zak/ Longopac (DC 2900c/ DC 2900L) of een container (DC 2900a).

Kortom:

U vroeg. We hebben geluisterd.

Contact

Wilt u meer informatie over de DC 2900-l of het andere aanbod aan Longopac stofzuigers uit het programma van Dust Solutions neem dan contact op. Klik dan hier. Wij helpen u graag verder.

 

 

Dustcontrol

Nieuwe Dustcontrol 2900-L Longopack

Dustcontrol Longopack

Dustcontrol 2900 Serie nu met Longopack