Dustcontrol presenteert de nieuwe lijn afzuig en filter apparatuur voor de voedingsmiddelen industrie.

Dustcontrol presenteert samen met Dust Solutions hun nieuwe complete lijn producten voor de voedingsmiddelen industrie.

De voedingsindustrie heeft speciale eisen. De controle over componenten en apparatuur die bij de productie wordt gebruikt, is extreem, met speciale aandacht voor migratierisico’s, oppervlakteafwerking en antistatische eigenschappen.

  • Kleur gecodeerd
  • Reinigbaar in een autoclaaf
  • FDA approval
  • Detecteerbaar

Dustcontrol heeft vele complete bronextractiesystemen ontworpen en geïnstalleerd voor de voedingsmiddelenindustrie. Elk systeem is uniek en verschillende zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd in zone 22 volgens ATEX-richtlijnen 2014/34 / EU. Tot nu toe hebben we ons vooral gericht op reinigings- en extractiesystemen aan de “vuile” kant van de voedselproductie, waar over het algemeen lagere hygiënenormen gelden.

Nu hebben we met onze unieke zuigborstels en een compleet bronafzuigsysteem met alle materialen die zijn goedgekeurd voor contact met voedsel, een nieuwe en opwindende oplossing met een toonaangevende combinatie van functies. Het geeft ons de mogelijkheid om problemen te bespreken en op te lossen waarbij systemen volledig in het productieproces moeten worden geïntegreerd, inclusief voor recycling en nog veel meer.

Dustcontrol ontwerpt en installeert complete stofzuigsystemen in nauwe samenwerking met onze klanten. Onze bronafzuigsystemen kunnen volledig worden geïntegreerd in het productieproces of worden gebruikt voor efficiënte en nette gecentraliseerde stofzuiging.

 

Met andere woorden – Good for Food, door Dustcontrol.